Træsko og flæser ….

I dag har vi syet en af mine favoritkjoler, en Onion 2076, som er en smuk slåom kjole med flæser. Jeg har barm, er kort og vejer faktisk lidt for meget, indrømmet. Jeg har længe ment det var bedst med store løse gevanter, men i ny og næ er det ok at bruge sine feminine sider. Vi glemmer det faktisk alt for ofte hvis du spørger mig. Og til trods for jeg overhovedet ikke er en kjolepige – og arbejder bedst i mine bukser, så gør kjoler noget ved min indre kvinde og selvtilliden. Så er du i tvivl, så gør dét – sy dig en kjole!

og træsko !

 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er kjole-2.png

Jeg er dog ikke nået langt nok i promoveringen af mig selv og min passion for fede fibre, at jeg vil posere i fuld positur foran kameraet. Jeg egner mig slet og ret ikke til det – det samme siger mine børn, og det er vist ganske pålideligt når ens teenagebørn siger, at det skal man holde sig fra!

 

I kan til gengæld få mig i træsko og brudstykker. Jeg lever i mine FITFLOP’s, for det er omtrent det eneste mine trætte slidte fødder kan være i. De er i skind fra yderst til inderst, er med den B L Ø D E S T E fleksible sål, og giver efter for hvert skridt jeg tager igennem dagen. Og rummer tilmed min brede dumme fod. Jeg har lært at leve med, at det er sådan det er.

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *