Reklamepolitik

Lad mig slå det fast med det samme. Jeg er ikke til reklamer!

Hjemme har vi for år tilbage valgt dem fra i fysisk form. Postkassen indeholder nu kun det væsentligste – og det er faktisk dejligt. Før i tiden bar vi ugentligt store vred af ulæste reklamer direkte ud i skraldespanden, og det sled på samvittigheden. Det gør det ikke længere!

På samtlige af husets computere har vi fået installeret en reklamer nej tak, så vi slipper for de fleste pop-up’s. For ærligt, jeg bliver så forstyrret af alle de blinkende, blafrende og flimrende fristelser vi konstant bliver mødt med. Jeg forsøger at sortere det unødige fra. Jeg vælger hellere selv hvor og hvornår jeg ønsker fristelser, for der er nok af dem.

Jeg håber jeg med mine FEDE FIBRE kan indbyde til, at du i ro og mag kan suge til dig, lade dig forføre, drømme, slappe af og bare nyde ord og billeder. Og det med en frivillig afstikker til nogen af de links jeg ligger ved mine opslag, så vælger dú nemlig. Og sådan kan jeg godt li´det selv.

Og så det første til sidst, for det er jo ret tidligt i bloggens historie at skrive at man ikke er til reklamer, men nu er det sagt. Og det holder jeg ved, det lover jeg.

Kh Rikke

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram