Der er fyldt på tanken…..

Vi har vandret i Valpolicella og cyklet rundt i Bardolino. Vi har smagt på rosé og Amarone og så har vi spist lækre italienske retter. Vi har suget sol og frihed til os. Og så har vi snakket. Det har været den dejligste voksen tur.

Men nu er vi trætte og mætte. Veltilpasse i og af hinandens selskab, og det passer faktisk meget godt for turen er ved at være forbi. Vi er på vej hjem. Bilen er ladet med kasser af god vin. Lene strikker og mændene snakker fodbold. Og så bliver regnskabet gjort op. Vi har alle installeret WeShare. Det er bare en genial app. Den er perfekt til at holde styr på fælles regnskabet. Ikke noget med utålmodige tjenere der venter på en opgørelse. Én betaler blot, og så smider man sin udgift ind i app’en og deler med de andre.

Når vi lander hjemme, vil jeg ile til butikken. Jeg glæder mig til at få fingre i et lille parti cotton lawn ruller jeg har bestilt hjem. Rie har skrevet, at de er landet. Jeg skal skrive mere om de skønne kvaliteter når jeg har fået fingrene i dem – men de skulle være i samme kvalitet som Liberty. Dog til helt andre priser.

Og ingen tur til Italien uden kig og indkøb til jer. Der er håndplukket lækre fibre til flittige hænder. Lene og jeg har handlet lidt uld og mængder af hør tråde. Jeg leder efter noget til dygtige og flittige vævere, der kommer i butikken. De har inviteret mig på besøg i deres værksteder. De væver i Sneslev hver mandag. Det står højt blandt mine prioriteringer at komme forbi dem. Jeg glæder mig til at se deres håndværk.

Tak fordi I læser med….

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *