Gratis mønstre og andre gode links

Kære syglade læsere.

Vi har mængder af lækre mønstre i butikken. Og hele ONION og MINIKREA´s kollektioner er fast sortiment på vores hylder.

Jeg er også glad for at suse rundt på nettet efter andre og inspirerende mønstre, de kan være fra Grainline Studio, Pattydoo, Maria Danmark, Tessuti fabric eller et helt andet sted fra. Jeg er superfan af at blive inspireret i flere forskellige retninger.

Men nettet er fyldt af lækre gratis mønstre til fri download og linkdeling. Jeg har et par steder jeg ynder at komme og hente et nemt mønster til fri leg – og jeg vil i det tempo jeg når det, opdatere jer her i kategorien.

Billedresultat for symønster
Tak fordi I læser med

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

6 kommentarer til “Gratis mønstre og andre gode links”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *