Formfast jersey

Jeg er pjattet med det faste hold og det lækre stræk. For der er nemlig lige dele af både hold og stræk i ovennævnte. Fast og strækbar, modsætninger der mødes i denne fantastiske kombination.

Jeg har syet utallige bukser, som der ikke kommer knæ i! Jakker man kan sy så de passer, og samtidig ikke forhindre armene i at nå op til brillerne uden at ligne en pingvin! Kjoler der holder formen en hel dag. Der er faktisk meget godt at sige om disse skønne metervarer, som iøvrigt blot er en del af en meget større familie. For der findes mange former for vinterjersey / punto / romanit / punto milano. Kært barn har iøvrigt mange navne.

  Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er onion-1040.png

Onion 1040 i god fast punto.

  Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er udklip.png

Stoffet har vi pt til kun 65.- m

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

12 kommentarer til “Formfast jersey”

 1. Hej, og til lykke med din nye blog. Jeg er også helt vild med naturmaterialer, og går aldrig på kompromis – jeg bruger ikke syntetiske materialer overhovedet. Derfor ville det være skønt med en kategori på stofdepotets hjemmeside, hvor alle stoffer var i rene naturmaterialer. Hvis jeg f.eks. nu søger på “uld”, så får jeg også alle blandingsmaterialer med.
  Venlig hilsen, Sussi.

 2. Held og lykke med det nye tiltag. Om det jeg lige har set, synes jeg, du bør vide, at teksterne ikke er læsbare, skriften flyder ud i baggrunden.

  1. Du har helt ret – vi må blive bedre til at tage nogen billeder, hvor teksten kan læses. Eller få sat et hvid blok ind, og skrive med sort. Tak for input 🙂

 3. Birgitte Friisholm

  Hej Rikke.
  MEGA TILLYKKE med din nye blog. Glæder mig til at følge dig .. og fibrene. 🇩🇰
  Mange hilsner Birgitte

 4. Dejligt med en ny syblog. Men hedder det formast jersey? Eller er den der der evige stavekontrol der driller?

  1. Ha, ha, ha – her har vi læst, redigeret og rettet de sidste 14 dage, tænk sig. Det har vi overset ! TAK 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *