Jeg glæder mig …..

Vi skal snart på tur, jeg G L Æ D E R mig. Vi skal sidde på bagsædet Lene og jeg, med hver vores strikke tøj. Vi bliver transporteret af vores ægtemænd. Det bliver godt selskab i 6 dage. Det er rent faktisk min første “voksentur”. Jeg er mor med stort M, og jeg tror faktisk ikke at jeg til dato har været på ferie uden børn. Det skal skrives at vores ældste, Lukas er 20 og Luna er 15! Ikke er at det er angst provokerende, det er bare noget nyt og dejligt at ungerne er blevet så store, at det er en mulighed. Man kunne selvfølgelig have fået dem passet da de var små, blot for at passe sig selv – men det har vi ikke haft behov for!

Vi skal til Valpolicella, vinenes dal. Vi har været der utallige gange. Vi er nemlig flittige gæster ved Garda Søen, stort set hver sommer. Jeg er pjattet med oplevelser, og har umiddelbart ikke et behov for at komme samme sted hvert år. Men ved søens bred har der på dejligste vis år efter år været det absolut lækreste selskab. Bror, svoger, svigerinder, venner, fætre og kusiner i én skøn forening. Det blandet med snak, rosé og pizza – har simpelthen gjort at det var umuligt for os at søge andre steder hen. Det har i årevis været det mest naturlige sted at holde ferie, da vi stor trives bland uforpligtigende selskab.

At der rundt om søen rejser sig det smukkeste bjerglandskab, hvor min bedre halvdel træder kæden tør på sin cykel. At der er de flotteste vinmarker i gåafstand fra campingpladsen og at Valpolicella, Amaronens hjemsted er lige om hjørnet – har på ingen måde skortet på tiltrækningskraften. Der er simpelthen smukt som i smukt. Vi har kun et lille men, og det er at der er alt for mange mennesker i sæsonen.

Glæden er derfor dobbelt stor – for vi skal afsted i påskedagene. Jeg håber at mængden af mennesker er halveret og at vi kan nyde og opleve sammen med Lene og Anders. Vi skal smage, snakke og drikke, vin og vand.

Vi skal slentre af brostensbelagte skæve stræder, vi skal smage Amarone og rosé fra Bardolino. Vi skal danse på et hotel værelse. Vi skal spise italiensk is! Og så skal vi se på garn … jeg skal efter hør til væverne. Smukke blanke stærke tråde til flittige hænder!

Tak fordi du gider læse med

 

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

2 kommentarer til “Jeg glæder mig …..”

  1. Hej Rikke
    Tak for at du vil dele fortælle om jeres tur, er bare misundelig 🤗
    Italien er et skønt land, det er også min farvorit 🌞🤩
    Håber I får en dejlig ferie
    Mange hilsner Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *