Leder efter nye sandaler ….

Jeg har dumme fødder, og den evige jagt er gået ind på nye gode, sunde, smarte sandaler. Egentlig har det sjældent været så svært. For jeg har de sidste 20 år .. måske mere levet i mine Birkenstock. Jeg knus elsker stadig både design, materialer og former – men der er for lidt støddæmpende i sålen. Det smerter hele vejen op gennem fod og ben når jeg har haft dem på i 30 minutter. Min brede fod stortrives i dem – men mine 2 nedsunkne forfødder smerter for hvert skridt jeg tager.

Jeg leder efter sandaler med S T O R mængde stødabsorbering, rummelig forfod, plads til høj vrist og så skal skal den være til at holde ud at se på. Jeg har utallige gange besøgt den lokale bandagist, hvor jeg iøvrigt også har fået lavet special indlæg, jeg ikke bruger! – og er kørt hjem med uforrettet sag. Deres sko minder mig om fodtøj til ældre rare damer med rollator, ikke at der er noget i vejen med det, jeg er bare ikke nået dertil endnu.

 

Idag har jeg til ære for fotografen haft mine Poul Green kernelæder sandaler på – de er lige mig i udtryk. Men desværre ikke i sålen, der er minus stød absorbering. De er smukke, men måtte af desværre af hurtigt. Kjolen blev til gengæld på resten af dagen. Den er ny, stribet, lækker og lige mig. Det er hør, den er let og enkel og perfekt i varmen. Den krøller liiige som den skal og er tilpas uhøjtidelig. Jeg er flytte lige ind i den. Det er en Bella dress. Som blev udsolgt ALT for hurtigt, men der er nye forsyninger på vej hjem fra Australien.

Og bedst som jeg sidder her og og leder efter link til mine Poul Green kernelæder sandaler dukker disse skønne sandaler op i samme søgning. De er nu bestilt – og jeg glæder mig til de kommer frem. Forventningerne er tårnhøje da jeg spotter en sports sål – og så med lidt leo på. De MÅ være gode! Jeg krydser hvad krydses kan og ser frem til at GLS kommer.

Imorgen lander en kæmpe palle lækkerier i butikken. Jeg har lige købt et parti i de bedste kvaliteter. Der er en del viscosejersey imellem. Jeg husker især en ny flot leoprintet og nogen blomstrede. De ensfarvede viscosejersey pakkede vi ud forleden. Ved du at vi søger at have et bredt udvalg af ensfarvede viscosejersey til kun 50,- meteren. Jep – super pris. V snor os for at finde det bedste til jer. De kan variere lidt, i både kvalitet og farver fra gang til gang – lige med dé her er det prisen der er afgørende. Og det er viscosernes tid vi går imøde. De er svalende, tunge og dansende – og perfekte til kjoler, bluser, toppe og slaskede bukser.

Tak fordi du læser med

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *