Regn, strik, te og lagersalg

Her er stille i det lille hjem, helligdags stille. Normalt er her 2 store lækre unger, der på den ene eller anden måde fylder. Som måske skal køres, eller er sultne, eller som ikke lige kan finde noget, eller som lige skal vide hvor mange grader deres tøj må vaskes på eller som ikke kan forstå hvorfor der ikke er flere rene strømper!  De er store og selvstændige og er begge taget til Distortion i København. Den larmende stilhed minder mig om at ældstebarnet flytter hjemmefra på lørdag, som i på lørdag, som i overmorgen….. så bliver her altså stille.

Godt man har en dejlig datter, godt man har strikketøj og en glad hund. Og godt man elsker at arbejde …. og efter at have læst højt for min bedre halvdel spørger han straks. Hvor kommer jeg ind i billedet?

Mit svar må være, over det hele. Han er kimen!

På pindene sidder tyk fed merino i kombination med en langhåret flødefarvet mohair, vi kun har ganske lidt tilbage af begge dele. Men den mohair, er til dato den lækreste mohair vi har haft og jeg er så ærgerlig over vi ikke kan skaffe den samme igen. Jeg strikker på pind 8, og det går dejlig hurtigt. Jeg skal dog øve mig i at strikke lidt løsere, for jeg skal for ofte mase for at få maskerne frem på pinden, og så bliver mine i forvejen flittige hænder og fingre trætte. Jeg har både merino og mohair med hele vejen, og hver 5. og 6. pind er kun med mohairen, det giver en sjov struktur. Jeg strikker frit fra leveren – men skal nok liste en simpel opskrift. Blusen kommer nok til at hedde Popkorn.

Vi har brugt det meste af torsdagen på at forberede os til vores store lagersalg imorgen. Jeg glæder mig – og håber der kommer mængder af mennesker fra nær og fjern. Vi har ihvertfald lagt os i selen og forberedt os efter alle kunstens regler. Der er lagt i ovnen til en sjov dag med smil og gode handler, så kom glad vi er klar. Vi har skarpe sakse og løbesko på, alle mand. Og så er her selvfølgelig kaffe i automaten og hvem ved måske en lille småkage.

Vi har været i gemmerne, for selvom vi dagligt glædes over hvor stærkt vi løber for at forsyne jer med lækkerier, så kommer vi ikke uden om at der hober sig ting op. Og vi er flere der godt kan lide at gemme lidt i krogene. – Men der er gjort status, ryddet op og sat ned med hård hånd.

Mange har spurgt om vi også holder lagersalg på nettet. Og vi vil rigtig gerne forkæle alle, men det er svært at styre lageret på dage som disse og derfor er vi nød til at tage det step by step. Så vi starter i fysisk forretning på Militærvej 17 i Næstved. Når vi lukker lørdag håber jeg at have et par timer til oprydning, efterfulgt af opdateringer på webshoppen og en igangsættelse af et 24 timer lagersalg af udvalgte varer i dér. Når det er sat igang, overlader jeg butikken til jer – og suser selv til København hvor jeg skal male lejlighed sammen med ældstebarnet. Spørg ikke om vi keder os!

Men det er jo også fridag idag, og forude venter steg, rødvin og strikketøj. Jeg er klar…..

Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *