Vi havde forregnet os – hunden og jeg

Det er laaang tid siden vi har gået på arbejde, Bella og jeg. Men natten har været god ved mig – jeg har sovet som en sten. Måske fordi den dejligste appelsin landede i min turban igår. Super dygtig medarbejder starter fuldtids hos os pr. 1/7 og det bliver dejligt med aflastning til de flittige hænder vi er her i forvejen.

Forregningen kostede os våde sko, fødder, bukser og en våd og dejlig glad hund. Jeg havde slet ikke tænkt over hvor langt og vådt græsset langs Susåen var blevet. Og det var faktisk helt vidunderligt – så vi gik til og fik på vores vej lettet både en fasan kok, en agerhøne, fik sat en hare i spring. Så flere fiskehejre, et svanepar og en kommunalarbejder. Ja – midt i alt det grønne fredelige gik en orange arbejdsmand. Der var sat små pinde med trekantede flag op i rød og grøn. Jeg gik faktisk og blev lidt nysgerrig på hvad de mon har for. Næste gang jeg ser ham – så må jeg spørge!

 

På jobbet er rigelige stakke af hjemme strik, kjoler og ny syede bukser og selvfølgelig opdateringsarbejde. Idag skal vi have lagt en mængde lækre strikkebøger i webshoppen. Der skal fotograferes nye jerseyvarer. Og så skal vi klargøre til lagersalget vi afholder fredag og lørdag i næste uge. Her hober sig nemlig ting og sager op. Noget vi får købt for meget, noget der skal hjælpes ud af døren til billige penge, udgåede artikler … og nu skal det ud og væk. Jeg glæder mig. Der skal handles og ryddes ud. Jeg er sikker på I kommer talstærkt fra nær og fjern.

Jeg er sprunget i et par gauze shorts, efter mit vanlige mønster. De er blot kortet af der hvor jeg synes det er rart shorts går til. Og en strik. Vi har strikket efter Lene Holme Samsøe bog Egostrik i vores bløde barranca. Der er brugt ca 400 gram til blusen – og om 5 minutter skal jeg oprette et kit så I selv kan strikke jer den smukke sag.

Tak fordi I læser med

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

2 kommentarer til “Vi havde forregnet os – hunden og jeg”

    1. Hej Birgitte

      Ja – vi holder lagersalg d. 31/5 fra kl 9-17 samt d. 1/6 fra kl 9-14. Og du er hjertens velkommen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *