Vi nåede det næsten ….

Jeg havde STORE planer idag, mange kjoler, en kimono og trusser af nogen rester vi har liggende. Men som skrevet i min profil, så er mit hoved som regel mere fyldt end hvad vores hænder kan nå. Og når man skal sy af nyt mønster, så er det bedst med ro og rigelige mængder god kaffe i koppen. Sådan opnås de bedste resultater.

Vi skulle afprøve Tessuti fabric´s Bella dress mønster til vævede kvalitetet. Og efter et par fejl klip, fejl syninger og opsprætninger, er vi kommet sikkert i havn med en ny favorit. Vi havde overset at mønsterdelene var incl sømrum, og derfor fik vi klippet alle dele for store, og det blev til en skidt pasform. Der blev sprættet op og klippet til, og den har været hele dagen værd. Jeg er så glad …. imorgen syr vi et par stykker mere!

Vi har syet den smukkeste blå hør kjole i stof fra butikken. Mønstret  kan købes og downloades lige her, men har du tid at vente kommer det snart hjem til os. I skal vide, jeg har ikke tidligere syet efter mønstre med så fine og udførlige vejledninger og billedmateriale som det her. Alle deres mønstre er udført til perfektion. Jeg er glad og taknemmelig. De er alle pengene værd, hvad enter du vælger at printe selv eller købe det hos os.

Kjolen er super enkel, markere let over barmen og stråler ud i den fineste A-form – og så er den med lommer. Yes lommer, til flagrende hænder, en lille seddel, en enkelt nøgle – eller hvad du lige mangler en lomme til. Jeg elsker lommer! Og så er den udført så smukt – se selv. Og jeg lover dig – vel udført vejledning.

Kjolen er, til trods for at være syet i fast stof uden lynlås. Og man behøver ikke ligne en slangetæmmer når man tager den på. Den passer bare, selv på en robust pige som mig. Jeg har syet den i large og kortet lidt af, da min højde – eller mangel på samme, gør at det er nødvendigt.

 

Halsen er afsluttet på fineste vis med brug af et skråbånd – og da vores nyligt indkøbte parti af Italienske lækkerier, rummede mængder af ikke foldede skråbånd så var vi fri for at klippe det. I mønstret er tilmed det bedste link til påsyning af båndet så du får det syet i og bliver stolt af dig selv. Husk vlieseline skråbånd til stabilisering af din halskant, det gør en verden til forskel.

Rigtig god fornøjelse og tak fordi du læser med

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

9 kommentarer til “Vi nåede det næsten ….”

 1. Helle Schuster Andersen

  Hej Rikke
  Vil glæde mig til at følge din blog , og få inspiration 😃
  Har du et godt mønster på hipster trusser både til piger på 5-7 år og deres farmor på 52 ? Held og lykke
  Kh Helle

 2. Hej Rikke
  Jeg glæder mig til at følge din blog😃
  Naturlige, smukke fibre… sy og strik… og Italien… det er lige mig❤️🧶👗🍷💚🧡😊

 3. Tillykke Rikke med både forretning, og dette nye tiltag. Jeg glæder mig til at følge med her.
  Mange hilsner
  Lissi

 4. Susan Snitgaard

  Kæreste Rikke
  Som om du ikke har nok😳😂 men hvis ikke du kan – hvem kan så? Elsker dit gåpå mod😍
  “ det har jeg aldrig prøvet før – så det klarer jeg helt sikkert” MÅ være dit motto😍
  Knus fra din største fan❤️
  Susan

 5. Jeg vi glæde mig til at følge din blog. Er rigtig glad for du er så er begyndt at have garn, da jeg er strikke nørd. Er varm på nye ideer og inspiration til både sy og strik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *