CIAO ….

Vi skal et smut til Italien, noget af det bedste jeg ved. Og det helst i bil! Jeg er vild med de lange køreture ned gennem Tyskland, stoppene på restepladserne og de små oplevelser vi får flettet ind undervejs. Ferie for os starter altid helt hjemme i indkørslen, ej at forglemme planlægningsprocessen, som er en meget vigtig del. Og denne gang skal vi både overraskes og overraske.

Normalt sidder jeg ved siden af min bedre halvdel hele vejen. Jeg snakker, strikker og opdatere webshop. Både smart og upraktisk … smart fordi man lige kan nå det sidste i webshoppen, upraktisk fordi man aldrig holder fri! Ku´være jeg en dag skulle spørge chaufføren om han også synes det er sjovt at køre mig rundt i Europa, men det er jeg nu sikker på.

Vi skal afsted med gode venner, vi skal hygge og snakke og drikke mængder af god italiensk rødvin. Vi skal spise små italienske retter. Vi skal vælte os i smagsoplevelser, jeg glæder mig. Vi har været i Valpolicella utallige gange, og jeg glæder mig til at dele med Anders og Lene. Og så har vi delt planlægningen. Anders og Lene har booket overnatninger på vej ned og hjem, vi har booket de 4 nætter i Italien.


Vi skal bo i hjertet af Valpolicella. Vi glæder os …

Men vi skal også lige et smut omkring en lille grossist jeg ynder at besøge, jeg har været der et par gange før, og når vi nu alligevel er på de kanter, så ser jeg om ikke der skulle være noget lækkert garn at tage med hjem til butikken. Jeg leder efter det lækreste til jer. Men men vi venter på det, tror jeg at fragtmanden er på vej med dette parti gule mohair til os!

 

 

Tak fordi I gider at læse med

 

Rikke Jønsson

Velkommen.

Jeg er Rikke, og indehaver af Stofdepotet.dk. Verdensmester i gode ideer og rod på skrivebordet. Har ofte alt for mange bolde i luften, og er heldigvis omgivet af dejlige mennesker som griber de fleste. Jeg er super blog nybegynder, men nu kaster jeg mig ud i det.

Jeg er fiber entusiast, pjattet med tekstiler og strukturer. Og det helst i naturlige materialer. Jeg elsker at strikke, er bedst i den begyndende fase, og har derfor ofte alt for mange projekter igang…

Og så er jeg italiensfarer om en hals, jeg er vild med det bestøvlede land og især deres vine.

Vigtigst af alt, så er jeg mor til 2 store skønne unger, hundeejer og godt gift med Hr. Olsen igennem mere end 25 gode år.Tak fordi du læser med.

Rikke Jønsson

Abonner på bloggen

Instagram

1 kommentar til “CIAO ….”

  1. Pingback: Jeg har klargjort til imorgen – Fedefibre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *